Armklachten

De arm bevat talloze spieren die ervoor zorgen dat we onze arm en handen kunnen gebruiken. Wanneer u last heeft van uw arm kan dit erg vervelend zijn bij het uitvoeren van uw dagelijkse handelingen. Meestal treden de klachten slechts aan een kant van de arm op. Populaire klachten aan de arm zijn tennisarm of golfelleboog. Dit zijn specifiek overbelastingsklachten, vaak voortkomend door een verlaagde belastbaarheid. Deze klachten ontstaan vaak niet omdat u zo zwaar hebt getild. Samen met de fysiotherapeut kunt u uitzoeken waardoor deze klachten ontstaan.

Oorzaak en ontstaanswijze
Armklachten ontstaan vooral door overbelasting van de arm. Denk hierbij aan een slechte houding achter de computer of het vaak herhalen van dezelfde beweging. Tevens kunnen klachten ontstaan door een botbreuk of kneuzing, door een val of door stoten. Pijn in de arm kan ook het gevolg zijn van een zenuwbeknelling, of een spier- en peesscheuring.

Klachten en verschijnselen
Een veelvoorkomend verschijnsel van armklachten is een zeurende pijn die scherp kan aanvoelen bij het uitvoeren van bepaalde bewegingen. Het tillen van een kopje of het kammen van uw haren kunnen erg pijnlijke activiteiten zijn. De pijn kan gepaard gaan met een brandend gevoel om de arm en een krachtverlies of gevoelloosheid. De pijn neemt in veel gevallen af door rust en komen weer terug bij belasten.

Behandeling
Blijft u klachten ervaren? Wij helpen u graag bij het verminderen/verhelpen van de pijn in uw arm. De eerste afspraak bestaat uit een vraaggesprek en een onderzoek naar de ontstaanswijze van uw klachten. Zodra dit in kaart is gebracht, wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. De behandelingen zijn gericht op het verbeteren van de arm functie waardoor de pijnklachten vaak verdwijnen.

Afspraak maken
Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie over uw klacht? Fysio Life Balance helpt u graag. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 079 3513678, een mail sturen naar info@fysiolifebalance.nl of u kunt het contactformulier op onze website invullen. Daarnaast kunt u ook een bezoek brengen aan onze praktijk! Wij zien u graag.

Deze behandelmogelijkheden kunnen u helpen bij uw klacht:

 • Fysiotherapie

Onze specialisten:

 • null

  Rob Bronstgeest

  Fysiotherapeut

 • null

  Marion Dal

  Fysiotherapeute

 • null

  Bryan Wolffenbuttel

  Fysiotherapeute

 • null

  Elbert Muller

  Fysiotherapeut

Openingstijden

 • Maandag: 08:00 – 21:00
 • Dinsdag: 08:00 – 19:00
 • Woensdag: 08:00 – 19:00
 • Donderdag: 08:00 – 19:00
 • Vrijdag: 08:00 – 18:00
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Life Balance is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
fysio, fysio Zoetermeer, fysiotherapie, fysiotherapie Zoetermeer, fysiotherapeut, fysiotherapeut Zoetermeer, fysiotherapeuten Zoetermeer, fysiopraktijk, fysiopraktijk Zoetermeer, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Zoetermeer, fysiobehandeling, fysiobehandeling Zoetermeer, fysiotherapiebehandeling, fysiotherapiebehandeling Zoetermeer, rug- en nekklachten, rug- en nekklachten Zoetermeer, blessure, blessure Zoetermeer, blessure Fysiotherapie Zoetermeer, blessure Fysio Life Balance, blessure Fysio Life Balance Zoetermeer, hardlopen, hardlopen Zoetermeer, hardloopblessure, hardloopblessure Zoetermeer, hardloopblessures, hardloopblessures Zoetermeer
 • Maak een afspraak: