Hand-/polspijn

Hand-/polsklachten? Uw handen gebruikt u de hele dag door, van het oppakken van uw theekopje tot het typen van e-mail. Dit gaat allemaal vanzelf zonder dat u hierbij nadenkt. Wanneer u pijn ervaart bij het verrichten van deze handelingen, merkt u hoeveel uw handelingen op een dag te verduren hebben.

Oorzaak en ontstaanswijze
Hand-en polsklachten kunnen plotseling, maar ook geleidelijk ontstaan. In veel gevallen gaat het om een overbelasting door het veelvuldig en herhaaldelijk uitvoeren van bewegingen met de hand of pols. Tevens kunnen klachten ontstaan door kneuzing of breuk van het polsgewricht of de vingers. Maar ook medische oorzaken zoals artrose kunnen voor klachten zorgen.

Klachten en verschijnselen
De klachten uiten zich voornamelijk door pijn, zwelling rond of in het pols/handgewricht als u uw pols/hand beweegt en in sommige gevallen zelf als u de pols/hand stilhoudt. De pijn kan gepaard gaan met roodheid, zwelling en/of warmte van het gewricht. De klachten kunnen per persoon verschillen en variëren van licht tot hevig en kunnen in sommige gevallen zelfs voor gevoels- en/of krachtverlies zorgen.

De behandeling
De behandelingen aan de hand en/of pols richten zich op het herstellen/verminderen van de klachten. Het doel van de behandelingen is het soepeler en sterker maken van uw hand en pols, door oefentherapie. De therapeut zal u ook adviezen en informatie geven met betrekking tot het gebruiken van hulpmiddelen, zodat het herstelprocess vlotter verloopt en u weer normaal kunt functioneren.

Afspraak maken
Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie over uw klacht? Fysio Life Balance helpt u graag. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 079 3513678, een mail sturen naar info@fysiolifebalance.nl of u kunt het contactformulier op onze website invullen. Daarnaast kunt u ook een bezoek brengen aan onze praktijk! Wij zien u graag.

Deze behandelmogelijkheden kunnen u helpen bij uw klacht:

 • Fysiotherapie
 • Gespecialiseerde massages

Onze specialisten:

 • null

  Rob Bronsgeest

  Fysiotherapeut

 • null

  Marion Dal

  Fysiotherapeute

 • null

  Elbert Muller

  Fysiotherapeut

Openingstijden

 • Maandag: 08:00 – 21:00
 • Dinsdag: 08:00 – 19:00
 • Woensdag: 08:00 – 19:00
 • Donderdag: 08:00 – 19:00
 • Vrijdag: 08:00 – 18:00
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Life Balance is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
fysio, fysio Zoetermeer, fysiotherapie, fysiotherapie Zoetermeer, fysiotherapeut, fysiotherapeut Zoetermeer, fysiotherapeuten Zoetermeer, fysiopraktijk, fysiopraktijk Zoetermeer, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Zoetermeer, fysiobehandeling, fysiobehandeling Zoetermeer, fysiotherapiebehandeling, fysiotherapiebehandeling Zoetermeer, rug- en nekklachten, rug- en nekklachten Zoetermeer, blessure, blessure Zoetermeer, blessure Fysiotherapie Zoetermeer, blessure Fysio Life Balance, blessure Fysio Life Balance Zoetermeer, hardlopen, hardlopen Zoetermeer, hardloopblessure, hardloopblessure Zoetermeer, hardloopblessures, hardloopblessures Zoetermeer
 • Maak een afspraak: