Ik ben geboren in 1975 en na mijn opleiding in Rotterdam sinds 2000 werkzaam als regulier fysiotherapeut in de eerste lijn. Gedurende een periode van 20 jaar heb ik een eigen praktijk gehad in Waddinxveen. Vanaf 2006 ben ik daarnaast ook gaan werken bij FysiolifeBalance; allereerst onder supervisie van Bryan in verband met mijn opleiding tot kinderfysiotherapeut, en vanaf 2011 als zelfstandige kinderfysiotherapeut. Met korte tussenpozen ben ik hier alweer enige jaren met ontzettend veel plezier onderdeel van het team met gespecialiseerde fysiotherapeuten.

Het werken met kinderen vind ik een het allerleukst om te doen; de dynamiek, de interactie met ouders, scholen of andere verwijzers en de openheid van de kinderen zorgen ervoor dat ik mijn werk zo leuk en uitdagend vind. Van zuigelingen tot pubers, op school, aan huis of in de praktijk; alle kinderen zijn van harte welkom.

Naast mijn opleiding heb ik diverse cursussen gevolgd, waaronder de behandeling van SOLK bij tieners en adolescenten, verschillende cursussen voor de behandeling van schrijfproblemen, behandeling van zuigelingen bij afplatting van de schedel en nog veel meer. 

Voor continuering van kwaliteitszorg voldoe ik aan de verplichte scholing en neem ik deel aan een intervisie programma met collega kinderfysiotherapeuten.

fysio, fysio Zoetermeer, fysiotherapie, fysiotherapie Zoetermeer, fysiotherapeut, fysiotherapeut Zoetermeer, fysiotherapeuten Zoetermeer, fysiopraktijk, fysiopraktijk Zoetermeer, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Zoetermeer, fysiobehandeling, fysiobehandeling Zoetermeer, fysiotherapiebehandeling, fysiotherapiebehandeling Zoetermeer, rug- en nekklachten, rug- en nekklachten Zoetermeer, blessure, blessure Zoetermeer, blessure Fysiotherapie Zoetermeer, blessure Fysio Life Balance, blessure Fysio Life Balance Zoetermeer, hardlopen, hardlopen Zoetermeer, hardloopblessure, hardloopblessure Zoetermeer, hardloopblessures, hardloopblessures Zoetermeer
  • Maak een afspraak: