Over Fysio Life Balance - Fysiotherapie Zoetermeer

Mission Statement van Fysio Life Balance – Fysiotherapie Zoetermeer

Fysio Life Balance is een kleine praktijk voor fysiotherapie. Bij ons kan elke patiënt, jong of oud, of van welke etniciteit dan ook, de beste fysiotherapeutische zorg kan krijgen die voorhanden is. Ons doel is daarbij om onze patiënten op een snelle doeltreffende wijze te herstellen, of te begeleiden waarbij de kans op herhaling verkleind wordt.  Wij leren de patiënten, door inzicht te geven in zijn/haar klachten en zelfmanagement, beter met zijn/haar klachten te kunnen gaan.

Visie:

De maatschap Fysio Life Balance heeft zich als doel gesteld dat een behandeling fysiotherapie gegeven wordt volgens de richtlijnen van het KNGF. Het spreekt voor zich dat voor die aandoening een richtlijn moet bestaan.

Kenmerkend is dat de patiënt(e) een behandeling krijgt vanuit een individuele benadering. Steekwoorden zijn: behandeling door specialistische hulpverlener(s), maatwerk, begeleiding in een één op één situatie. De patiënt(e) staat daarbij centraal en als fysiotherapeut spelen wij in op zijn/haar wensen om een vooraf gesproken doel te bereiken.

Te allen tijde wordt gebruik gemaakt van die specialisaties die aanwezig zijn binnen de maatschap. Wij zijn ervan overtuigd dat maatwerk tot het gewenste resultaat kan leiden.

Specialisaties:

FLB – Fysiotherapie Zoetermeer een mix van jong talent, master(!) opgeleid, tot 36 jaar ervaring in de fysiotherapie, met diverse specialisaties binnen het domein van de fysiotherapie. Om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen! Kenmerkend is dat onze behandelseries kortdurend zijn. Onze behandelmiddelen liggen onder het landelijke gemiddelde. Anders gezegd met een klein aantal behandelingen bent u weer hersteld van uw klachten.

Openingstijden

  • Maandag: 08:00 – 21:00
  • Dinsdag: 08:00 – 19:00
  • Woensdag: 08:00 – 19:00
  • Donderdag: 08:00 – 19:00
  • Vrijdag: 08:00 – 18:00
fysio, fysio Zoetermeer, fysiotherapie, fysiotherapie Zoetermeer, fysiotherapeut, fysiotherapeut Zoetermeer, fysiotherapeuten Zoetermeer, fysiopraktijk, fysiopraktijk Zoetermeer, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Zoetermeer, fysiobehandeling, fysiobehandeling Zoetermeer, fysiotherapiebehandeling, fysiotherapiebehandeling Zoetermeer, rug- en nekklachten, rug- en nekklachten Zoetermeer, blessure, blessure Zoetermeer, blessure Fysiotherapie Zoetermeer, blessure Fysio Life Balance, blessure Fysio Life Balance Zoetermeer, hardlopen, hardlopen Zoetermeer, hardloopblessure, hardloopblessure Zoetermeer, hardloopblessures, hardloopblessures Zoetermeer
  • Maak een afspraak: