Functie: praktijkeigenaar, fysiotherapeut, sport, revalidatie en schouder specialist

Rob Bronsgeest

BIG nummer: 09033297104

Geboren 9 mei 1961.

Gehuwd, trotse vader van drie schitterende dochters.

Ik ben afgestudeerd van het CIOS als voetbalcoach en in 1988 als fysiotherapeut. Ik heb eerst vele jaren als trainer en coach in het voetbal (betaald voetbal, alle niveau’s amateurs en dames voetbal) gewerkt, ook ben ik instructeur wildwatervaren, drakenbootvaren (dutch dragons) geweest, sport instructeur en heb ik nog bij de brandweer gewerkt. Tevens heb ik veel affectie met meerdere sporten en beoefen ik zeg ook nog actief verschillende sporten. Mijn achtergrond en liefde voor sport en bewegen, gebruik in nu om andere sporters goed te begeleiden en behandelen.

 
Ik ben zelf nog actief drakenboot vaarder op nationaal en internationaal niveau (River dragons en Nationale team). Om fit te blijven ben ik nog drie maal per week in het seizoen op de boot te vinden.

Vanaf 1990 ben ik in de praktijk van Fysio Life Balance als fysiotherapeut en eigenaar gaan werken. Ik ben vooral trots op ons stabiele team wat garant staat voor kwaliteit.

Bij mij kunnen sporters terecht. Ik help ze terug te brengen op hun ‘oude’ niveau. Ook is mijn specialisme revalidatie na een operatie of funktieverbetering in het dagelijks leven. Ik word er nog steeds blij van om mensen hiermee te kunnen helpen

De laatste jaren heb ik me toegelegd op schouderklachten waarvoor ik verschillende opleidingen heb gevolgd op master niveau. Ik heb mij aangesloten bij het schoudernetwerk Nederland via Schouder Netwerk Randstad West en volg nog steeds nascholingen op de Utrechtse Hogeschool op dit gebied.

Graag help ik u verder om u van uw klachten af te helpen en dat u er zelf er voor kan zorgen klachten vrij te blijven en fit door het leven te kunnen.

Specialisaties:

  • Knie revalidatie
  • Schouder revalidatie
  • Diabetes / obesitas / Hart revalidatie / oncologie
  • Personal trainer
  • Sportbegeleiding
fysio, fysio Zoetermeer, fysiotherapie, fysiotherapie Zoetermeer, fysiotherapeut, fysiotherapeut Zoetermeer, fysiotherapeuten Zoetermeer, fysiopraktijk, fysiopraktijk Zoetermeer, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Zoetermeer, fysiobehandeling, fysiobehandeling Zoetermeer, fysiotherapiebehandeling, fysiotherapiebehandeling Zoetermeer, rug- en nekklachten, rug- en nekklachten Zoetermeer, blessure, blessure Zoetermeer, blessure Fysiotherapie Zoetermeer, blessure Fysio Life Balance, blessure Fysio Life Balance Zoetermeer, hardlopen, hardlopen Zoetermeer, hardloopblessure, hardloopblessure Zoetermeer, hardloopblessures, hardloopblessures Zoetermeer
  • Maak een afspraak: